Фискални устройства и касови апарати

Поради големите възможности за избор на касов апарат, фискален принтер, електронна везна, СУБТО, както и непрекъснатите промени в моделите, са представени само примерни варианти за избор на артикул.
За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас, на посочените телефони, чрез e-mail или да ни посетите в офиса.

Datecs FP-705 KL

Висок клас фискален принтер с висока скорост на печат и изключително лесен за използване. Уникално приложение за управление на функции, настройки и отчети от самият принтер. Подходящ за СУБТО.

TREMOL FP15-KL

TREMOL FP15-KL има най-голяма скорост на печат, което го прави най-бързия фискален настолен принтер на Тремол. Предимство е също и големият контейнер за термохартия.
Най-новата разработка на Тремол е базирана на Fujitsu FP 510 поради доказаната му надеждност и издръжливост като POS принтер.
Предпочитан за СУБТО.

Datecs DP-25 KL

Съвременна и модерна визия, удобни за търговеца и клиента дисплеи, лесно зареждане на хартията – не случайно това е най-купуваният модел касов апарат! Офис, бутик, склад, хранителен магазин, железария, сервиз – DP-25 KL е подходящ за всеки тип търговски обект.
Предимства:
– Модерна визия
– Удобни, с допълнителна подсветка дисплеи
– Лесно зареждане на хартиената ролка
– Връзка с […]

Elicom EVL+ PK

Везните от серия К, са най-малките търговски електронни везни от гамата EVL.
Характеризират се с компактен дизайн, прецизно мерене и акумулаторно захранване .
Модел PK намира приложение главно в малки търговски обекти и кухни заради опростените функции и добрата пазарна цена.

TREMOL M23

Най-новият модел от серията настолни касови апарати с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши.
Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез  USB и Micro SD. Съобразен […]

Datecs WP 50T KL

WP 50T KL е мобилен касов апарат със съвършено нов дизайн, компактен, с широко приложение!
Този модел допълва семейството на мобилните касови апарати „Датекс“. Допълнителна възможност е услугата за връзка с платежен терминал Datecs BP 50

Elicom S200L

Най-новата ценоизчисляващата електронна везна S200 е наследник на серия EVL – популярни и добре познати везни на българския пазар, доказали се в практиката като надеждни средства за измерване. Модерният дизайн съчeтава висококачествени материали и интуитивна функционалност, предлагайки най-доброто съотношение между цена и качество. S200 се предлага в черен и в бял цвят.
Максималният капацитет може […]

Datecs WP-500 KL

Най-новият модел касов апарат на Datecs е с уникални възможности и издръжливост! Възможностите които са заложени са по-скоро характерни за фискалните принтери на фирмата – 100 000 артикула, 99 департамента (доверители), Ethernet – и без компютър ще върши същата работа! Освен това – индикатор за батерия, сигнал на GSM мрежата, дата и час ! […]

Tremol BIXOLON SPP-R200BK

Най-малкият POS принтер на Тремол, разработен в този вариант поради компактността си и наличието на Bluetooth връзка за работа с  различни POS софтуери.

NLS-HR1550-CE

Баркод скенерът NLS-HR1550-3Е е 1D скенер с безжичен интерфейс от серията HR15, като има възможност да чете и 2D баркод стандартите PDF417 и MicroPDF417. Моделът използва технологията Zigbee за осъществяване на безжична комуникация и поддържа RS-232/USB интерфейси за връзка с компютър. С отлична производителност, този компактен и устойчив четец е подходящ за използване в […]

Касово чекмедже с управление от фискално устройство

Стандартно касово чекмедже / сейф / състоящо се от здрав стоманен корпус и нечупливо отделение от PVC със здрави метални клипсове за банкноти събирани на места с среден до висок оборот – магазини, кафенета и ресторанти и др. Издърпва се върху ролкови лагери и има здрав заключващ се механизъм, който гарантира минимум 1 милион […]

Термохартия 57mm / Ф55, Ф40, Ф80

Термохартия 57mm / Ф55, Ф40, Ф80 съвместима със всички модели касови апарати и кухненски принтери

Етикети 43 mm / 56mm, Етикети 25mm / 56mm

Етикети 43mm / 56mm, Етикети 25mm / 56mm – 660 бр. в ролка. Със или без черна лента между отделните етикети. Брой етикети в ролка 600 етикета. Малка и голяма шпула.

DATECS DP-150 KL

Икономично решение, предназначено за магазини, складове, павилиони. Оборудван с всички видове интерфейси, този касов апарат не отстъпва по функционалност на устройствата от по-висок клас, което е причината за неговото голямо търсене. Може да бъде видян като перфектния вариант за магазин с няколко обособени места за разплащане (каси) – вериги, големи търговски обекти, молове.

TREMOL S21

Мобилен касов апарат с компактни размери. С подобрена функционалност, базирана на висококачествени компоненти. Предлага възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите.

TREMOL A19 Plus

Касов апарат от последно поколение, който съчетава отлично компактни размери с функционалност. Оборудван с всички видове интерфейси и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Отговаря на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите.