2. TREMOL

Касови апарати TREMOL

TREMOL M23

Най-новият модел от серията настолни касови апарати – TREMOL M23 е с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши.
Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез  USB и […]

TREMOL TOUCH-KL-V2

TREMOL TOUCH-KL-V2 e разработка на Тремол с иновативен интерфейс. Касовия апарат е снабден с цветен сензорен TFT 3.5“ дисплей, гарантиращ удобство при работа. Оборудван с всички видове интерфейси, апаратът е подходящ за широк кръг от търговски обекти.

TREMOL S21

Мобиленият касов апарат TREMOL S21 е с компактни размери и подобрена функционалност, базирана на висококачествени компоненти. Предлага възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Подходящ за мобилни търговци.

TREMOL FP15-KL-V2

TREMOL FP15-KL-V2 има най-голяма скорост на печат, което го прави най-бързия фискален настолен принтер на Тремол. Предимство е също и големият контейнер за термохартия.
Най-новата разработка на Тремол – FP15-KL-V2, е базирана на Fujitsu FP 510 поради доказаната му надеждност и издръжливост като POS принтер.
Предпочитан за СУБТО.

TREMOL A19 Plus

TREMOL A19 Plus е касов апарат от последно поколение, който съчетава отлично компактни размери с функционалност. Оборудван с всички видове интерфейси и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Отговаря на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Компактен, евтин и бърз печат.

Tremol BIXOLON SPP-R200BK

Най-малкият POS принтер на Тремол, разработен в този вариант поради компактността си и наличието на Bluetooth връзка за работа с  различни POS софтуери.