Фискални устройства и касови апарати

Поради големите възможности за избор на касов апарат, фискален принтер, електронна везна, СУБТО, както и непрекъснатите промени в моделите, са представени само примерни варианти за избор на артикул.
За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас, на посочените телефони, чрез e-mail или да ни посетите в офиса.

TREMOL FP15

TREMOL FP15 има най-голяма скорост на печат, което го прави най-бързия фискален настолен принтер на Тремол. Предимство е също и големият контейнер за термохартия.
Най-новата разработка на Тремол – FP15, е базирана на Fujitsu FP 510 поради доказаната му надеждност и издръжливост като POS принтер.
Предпочитан за СУБТО..

Datecs WP-500

Най-новият модел касов апарат на Datecs WP-500 е с превъзходни възможности и издръжливост! Възможностите които са заложени са по-скоро характерни за фискалните принтери на фирмата – 100 000 артикула, 99 департамента (доверители), Ethernet – и без компютър ще върши същата работа! Освен това – индикатор за батерия, сигнал на GSM мрежата, дата и час […]

TREMOL M23

Най-новият модел от серията настолни касови апарати – TREMOL M23 е с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши.
Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез  USB и […]

Datecs DP-25

Съвременна и модерна визия, удобни за търговеца и клиента дисплеи, лесно зареждане на хартията – не случайно това е най-купуваният модел касов апарат! Офис, бутик, склад, хранителен магазин, железария, сервиз – Datecs DP-25 е подходящ за всеки тип търговски обект.
Предимства:
– Модерна визия
– Удобни, с допълнителна подсветка дисплеи
– Лесно зареждане на хартиената ролка
– Връзка с […]

Daisy Compact M

Daisy Compact M е касов апарат от серията Compact. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на МФ, той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти.
Подходящ за търговски обекти, […]

Datecs WP 50

Datecs WP 50 е мобилен касов апарат със съвършено нов дизайн, компактен, с широко приложение!
Този модел допълва семейството на мобилните касови апарати „Датекс“. Допълнителна възможност е услугата за връзка с платежен терминал Datecs BP 50

Datecs FP-705

Висок клас фискален принтер с висока скорост на печат и изключително лесен за използване. Datecs FP-705 е с уникални възмоности за управление на функции, настройки и отчети от самият принтер. Подходящ за СУБТО.

TREMOL TOUCH

TREMOL TOUCH e разработка на Тремол с иновативен интерфейс. Касовия апарат е снабден с цветен сензорен TFT 3.5“ дисплей, гарантиращ удобство при работа. Оборудван с всички видове интерфейси, апаратът е подходящ за широк кръг от търговски обекти…

TREMOL A19 Plus

TREMOL A19 Plus е касов апарат от последно поколение, който съчетава отлично компактни размери с функционалност. Оборудван с всички видове интерфейси и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Отговаря на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Компактен, евтин и бърз печат..

TREMOL S21

Мобиленият касов апарат TREMOL S21 е с компактни размери и подобрена функционалност, базирана на висококачествени компоненти. Предлага възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Подходящ за мобилни търговци..

Tremol FP24

Най-малкият POS принтер на Тремол, разработен в този вариант поради компактността си и наличието на Bluetooth връзка за работа с  различни POS софтуери.

Daisy Compact S

Daisy Compact S  е стилен касов апарат с компактни размери, но същевременно много функционален. Съобразен е с последните изисквания на Наредба Н-18 на МФ. Той е с голям светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия. Възможност за връзка по Bluetooth и WiFi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти.

Подходящ е […]

Elicom S200L

Най-новата ценоизчисляващата електронна везна S200 е наследник на серия EVL – популярни и добре познати везни на българския пазар, доказали се в практиката като надеждни средства за измерване. Модерният дизайн съчeтава висококачествени материали и интуитивна функционалност, предлагайки най-доброто съотношение между цена и качество. S200 се предлага в черен и в бял цвят.
Максималният капацитет може […]

Наредба Н-18 с последните изменения и допълнения 2020 г.

Наредба Н-18 с последните изменения и допълнения 2020 г. може да изтеглите от ТУК.
НАРЕДБА № Н-18 от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства
Обн. – ДВ, бр. 106 от 27.12.2006 г., в сила от датата на влизане в сила на Договора за присъединяване на Република България […]

NLS-HR1550-CE

Баркод скенерът NLS-HR1550-3Е е 1D скенер с безжичен интерфейс от серията HR15, като има възможност да чете и 2D баркод стандартите PDF417 и MicroPDF417. Моделът използва технологията Zigbee за осъществяване на безжична комуникация и поддържа RS-232/USB интерфейси за връзка с компютър. С отлична производителност, този компактен и устойчив четец е подходящ за използване в […]

Касово чекмедже с управление от фискално устройство

Стандартно касово чекмедже / сейф / състоящо се от здрав стоманен корпус и нечупливо отделение от PVC със здрави метални клипсове за банкноти събирани на места с среден до висок оборот – магазини, кафенета и ресторанти и др. Издърпва се върху ролкови лагери и има здрав заключващ се механизъм, който гарантира минимум 1 милион […]